Kesämekko, Penny dress viskoosikankaasta

Olemme saaneet nauttia kauan aurinkoisesta ja helteisestä kesästä. Siksi minunkin viime postauksesta on vierähtänyt aika paljon aikaa. Olen viettänyt aikaa mökillä ja nyt viime aikoina marjametsässä, joten käsityöt ja leipominen eivät ole oikein innostanut minua helteellä.

Nyt lopultakin olemme täälläkin saaneet sateita ja ilma on viilentynyt.  Kun vielä satuin piipahtamaan Eurokankaan palalaarilla ja löysin sieltä mieleisen viskoosikankaan, niin ompeluinto heräsi. Kun vielä uskon, että kesää on vielä jäljellä, niin päätin ommella vielä kesämekon. Tässä kankaassa on mielestäni kuitenkin jo vähän syksyn värejä.

Idean malliin sain tyttäreltäni. Hän oli itse ommellut Penny mekon Sew Over Itin kaavalla. Hän ystävällisesti lupasi neuvoa minua, jos minulle tulee ongelmia mekkoa ommellessa.  Täytyy tunnustaa, että jouduin muutamia kertoja soittamaan hänelle, kun en oikein jaksanut lukea englanninkielisiä ompeluohjeita.  Ompelu oli sikäli helppoa, kun ei tarvinnut ommella vetoketjua tai istuttaa hihoja. Mekko on kyllä mukava päällä, kun siinä on kuminauhavyötärö.  Itse kyllä haluan käyttää tämän mekon kanssa vyötä.



Toivottavasti näitä lämpimiä, aurinkoisia päiviä on vielä paljon tänä kesänä, jolloin voin käyttää tätä vilpoisaa kevyttä mekkoa.

PS. Pahoittelen kuvien laatua. Kännykkäkamera ei pystynyt parempaan.



Kommentit