Grillipaikan kunnostusta


Edellisessä postauksessa kerroin puuhailusta puutarhassamme. Nämä työt eivät mieheni kanssa rajoittuneet ainoastaan kukkapenkkien kunnostukseen. Vanha grillipaikkakin näytti kaipaavan kohennusta.

Meillä on kyllä toisaalla kaasugrilli, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että muurikalla paistetut letut vaan ovat parhaita. Niissä maistuu sopivasti savu ja koko paistotunnelma on avotulen ääressä jotenkin kivempi.

Niinpä päätimme laatoittaa vähän grillin ympäristöä. Tällöin voimme sijoittaa laatoitukselle helposti pöydän ja istuimia, joten herkkujen nauttiminen sujuu aivan grillin vieressä.

Aikaisemmin sillä paikalla oli vähän villiintynyt kukkapenkki, joka oli reunustettu aika leveältä alueelta ympäriinsä mukulakivillä. Nyt kun hävitimme kukkapenkin, jäi meille kasa mukulakiviä jäljelle. Niinpä keksimme rakentaa niistä kivikorin. Piti käydä ostamassa vain sinkittyä minkkiverkkoa, josta mieheni teki lieriön. Sinne ladoimme sitten mukulakivet ja kivikori oli valmis.

Aikomuksenani oli kyllä piilottaa yläosaan kukkaruukku, johon istuttaisin jonkun riippuvan kasvin. Koska minulla ei nyt ollut sopivaa kasvia, niin laitoin siihen päälle kynttilälyhdyn. Pimeinä iltoina kyllä kynttilälyhtykin näyttää varmasti ihan kivalta.


Kommentit